Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Facebook, де за його життям стежать понад 30 тисяч підписників.

Варто зазначити, що ще в 2012 році виконавець поділився фотографією, на якій він зображений зі своєю колегою по сцені Наталією Валевською. Однак прокоментувати знімок співачка вирішила лише через 9 років, мабуть, вона пригадала минулі часу і відчула ностальгію.

Валевська зазначила, що фото було зроблено давно, але здається ніби це було недавно.

"Вітюша, це ж так давно, але як би недавно 🤭🤭🤭🥰🥰🥰🥰🥰🥰 але ми красунчики 🌟🌟🌟🌟🌟🌟", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік заговорив про пологи Каті Репяхової: "Люблю вас". Артист подякував медперсоналу за добре пройдені пологи його молодої дружини.

Нагадаємо, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють. 55-річний виконавець відвідав репетиційну базу гурту Pavlik OverDrive, солістом якої є його старший син Олександр від попереднього шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина Віктора Павліка розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я на тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.