Настя Каменських продемонструвала фотографію з прогулянки, проте потрапила під критику шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на неї підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

21 червня знаменитість опублікувала знімок, на якому постала на тлі велосипеда. У підписі вона повідомила, що їй сподобалася прогулянка в компанії дизайнера Анни Андрійчук.

Бублик @annchuk дякую Тобі за день 🤍 це були правильні, насичені і справжні вихідні. Завтра в бій
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак уважні Передплатники помітили, що у красивої знаменитості великий розмір ноги.

Смішний знімок красивої панянки. На ній кроси або лижі?!"; "Що у тебе з кросівком, чого як ласта?"; "Що з ногою? Витягнули на 47 Розмір одну ногу
, - повідомляють вони.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.