Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Нещодавно Аня і Міша відпочивали на популярному турецькому курорті Каппадокії, де компанію їм склала група з 20 осіб.

У своїх Insta Stories переможниця проекту відповіла підписникам на питання про зраду коханої людини.

"Дівчатка, чесно, коли ви задаєте мені такі питання, як з таким миритися, у мене просто душа розривається. Тому що я не розумію, як з таким можна миритися. Не розумію, як після такого можна далі будувати нормальні відносини з цим хлопцем і далі спілкуватися з подругою, тому що з їхнього боку була зрада. Нікому нічого не раджу, але я точно знаю, як би я вчинила в такій ситуації. Я б перестала спілкуватися з хлопцем і подругою. Навіщо біля себе тримати зрадників? У таких ситуаціях краще відпускати", - сказала Богдан.

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливаком: "Першим хоче сина". Дівчина розповіла 10 цікавих фактів про стосунки з Михайлом Заливаком.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі кращий". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако задумався над емоціями поруч з Анною Богдан: "Щирості в ній немає".