Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих знімків, відправившись на вечірку з нагоди дня народження її незмінного колеги по шоу "Хто зверху" Сергія Притули - 22 червня шоумену виповнилося 40 років.

Так, артистка для урочистої події приміряла міні-сукню м'ятного кольору з глибоким декольте, доповнивши образ босоніжками на підборах, а також маленьким клатчем в тон.

Зірка блиснула довгими засмаглими ногами, зробивши кілька пікантних знімків на тлі цегляної стіни, а також спільних кадрів з самим іменинником. Разом Леся і Сергій посміхалися на камеру і робили вигляд, ніби хочуть поцілувати один одного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Забігла привітати з Днем Народження Сергія Притулу @siriy_ua 😌

але сфоткалась, побачила себе і зрозуміла що з ним буде наступне фото😂"

"Як і обіцяла))

Happy birthday @siriy_ua !
Ти класний❤️"

Фолловери не пройшли повз: "А красива пара б була😂 😍", " А була б красива пара😏 😏 😏", " найкращі ведучі України🔥❤️", "Ви Класні))чи не ревнує Сергія жінка до вас", "крута у вас дружба🔥 🔥".