Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила коротенький відео-влог про поїздку в Черкаси, де виступала разом зі своєю командою. Так, артистка приміряла яскраве концертне вбрання, суцільно всипане чорними, золотими і срібними паєтками, демонструючи струнку фігуру.

Крім цього зірка показала, що до місця призначення вона з підтанцьовкою добирається на трансфері, де дівчата сплять на сидіннях, а також їдять, не виходячи з автомобіля. Настя перед концертом робить макіяж самостійно, виспівується, а на сцені не стримує позитивних емоцій.

Також виконавиця анонсувала ще один свій виступ в одному з пляжних клубів Києва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Черкасссы! Було круто! 😘

А вже 1.07, Київ, чекаю на вас...

Буде спекотно! І не тільки від погоди 🔥

І буде дещо нове і дуже класне! Приходьте!"

Фолловери не пройшли повз: "дякую вам❤️❤️❤️", " красуня!", "Це хто у нас такий гарний улибашка на відео😍 😍 😍", " це ви Крута🔥", " крута!😍".