Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився яскравим кадром на заході сонця, відправившись на моря і стоячи на тлі води. Так, артист приміряв темно-сині джинси з потертостями і чорну футболку з неоново-зеленим принтом, доповнивши образ сонцезахисними окулярами.

До слова, зовсім недавно Віталій кардинально змінив імідж, освітливши волосся. На такий крок виконавець пішов заради зйомок заради кліпу на пісню "Доктор", однак при цьому артист зазначив, що в душі залишився самим собою.

"Найкоротшим шкільним твором на тему "В гостях у бабусі" було таке:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ми приїхали до бабусі, а вона нам не відкрила".😂✌🏼"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "що це за бабуся така?🤔 😂 ", "Хіба бувають такі бабусі?))))😂", "🤣🤣🤣🤣🤣Тому, що бабуся втомилася від онуків! У бабусі теж є особисте життя!🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 ", "Мабуть не встигла напекти пиріжків😁 ✌", "парубок моторний і щасливий...", "до чого ж на нашого бомжа то схожий😂".