Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію знімків з однієї з пікантних фотосесій, де приміряла спокусливий образ. Так, артистка позувала на тлі стіни в блейзері, а також в чорному вузькому корсеті з глибоким декольте і тонкими бретелями.

Зірка порадувала натуральністю з ніжним нюдовим макіяжем на обличчі, а також продемонструвала тонку талію і пишні груди.

Виконавиця дивилася в далечінь, а також загадково оголосила, що "опалювальний сезон всередині закінчений", про що свідчить небажання відвідувати вечірки.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Опалювальний сезон всередині закінчено.

Про це свідчать факти з розряду "ніяких більше вечірок" і "я малюю старі картини"

Фолловери не пройшли повз: "а знаєте, я в тисячний раз скажу, що ви дуже красива і кайфону. Всьому свій час іноді приходить час нових вершин для насолоди себе і своїх близьких, а світ і люди однаково краще стануть від вашого внутрішнього сяйва.❤ ️ 💯 😍 ", "Даша😍", "поліція краси де?", "Королева❤️❤️❤️", " Даша яка краса, я бачу Вас в історичному кіно, вам би підійшла роль Цариці, Імператриці, сильна, вольова, рішуча, мудрі і незалежна!❤".