Олександр Пономарьов-український співак і композитор, який частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч осіб.

Ще зовсім недавно чоловік згадував свої подорожі до закриття країн з метою вберегти населення від пандемії коронавірусу (COVID-19).

Олександр Пономарьов з сином, фото з Instagram
Олександр Пономарьов з сином, фото з Instagram

А зараз Олександр опублікував фотографію зі своїм сином, названим тим же ім'ям. Виконавець розповів, що хлопця підстригли і тепер він став справжнім красенем. Разом вони відпочивають у басейні.

" Сашку Джуніора підстригли ! Красунчик ! Всім гарного Дня! #сансанич #Пономарьов #Україна", - пише Олександр Пономарьов у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олександр Пономарьов, Арсен Мірзоян і Артем Пивоваров, instagram.com/ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов, Арсен Мірзоян і Артем Пивоваров, instagram.com/ponomaryovoleksandr

"Красунчики)😎", "Всіх підстригли і красиво!👍❤ ️", "Схожі😍😍😍😍", "Симпатюлі😍😍😍", "Гарного дня!😍", "Чудово виглядаєте", "Хороший тато, хороший син!", "Красунчики! Гарного Вам відпочинку🔥 і відмінного настрою!❤ ️", "Дуже схожий на тата. Класні!!! Гарного Відпочинку Вам!!!👍❤ ️", "Саша Джуніор красень. Татко, зніміть окуляри і вам прилетить такий же комплімент!😉❤️ Гарного відпочинку!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов терміново забрав сина додому після вакцинації: "Тести здали"

Як повідомляв Знай.ua, Пономарьов примчав до героїв ЗСУ, посмішка у солдатів-до вух: "Слава Україні"

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре"