Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила уривок з власного виступу зі свіжим хітом "Почему", з'явившись на сцені в незвичайному образі. Так, артистка приміряла напівпрозорі штани і топ чорного кольору, а також коротку вінілову курточку, засвітивши струнку фігуру.

Раніше сама зірка відзначала, що бере тексти пісень з давніх переживань і навіть підліткових спогадів про нерозділене кохання. У композиції "Почему" виконавиця розповідає про нелегке розставання і справжній капкан почуттів.

Варто відзначити, що Надя більше 6 років перебуває у шлюбі з Володимиром Дантесом, їх пару вважають однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не могу с тобой проститься

Почему?"

Фолловери не пройшли повз, ділячись думками і цитуючи рядки з пісні: "Можливо ,у вас співзалежні відносини?😉 ", "Нереальний кайф💔", "Ну чому все без тебе не так?🥰 ", "Нереальна пісня, і дуже зворушлива💔 ✨", "ну чому все без тебе не так?!💔 ", "Ми не знаємо чому, якби ми знали чому, але ми не знаємо чому😒"," який кайффффф", "Всю пісню на концерті 5 червня плакала так зворушила💔 😍".