23 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групового етапу чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

На полі між собою воювали відразу вісім команд: Швеція - Польща (3:2), Словаччина - Іспанія (0:5), Португалія - Франція (2:2), Німеччина - Угорщина (2: 2). В цей же день стало відомо, що Україні вдалося опинитися в 1/8 Євро-2020, завдяки перемозі Швеції над збірною Польщі. Ми вийшли з третього місця, як і інші три команди - Швейцарія з групи A, Чехія з групи D, і та Португалія з групи F.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Суперником України в наступному етапі чемпіонату Європи з футболу виступає Швеція, яка подарувала нам подальшу участь у боротьбі. З цього приводу шведський дипломат, посол Швеції в Україні Улоф Тобіас Себастьян Тіберг опублікував кумедне фото в соціальній мережі Twitter.

збірна України, фото з Instagram
збірна України, фото з Instagram

На ньому зображені десять чоловіків-працівників, які стоять перед ямою з одинадцятим учасником невідомого ремонту. Він один єдиний копається там, поки інші просто спостерігають. На знімку всі вони підписані прізвищами українських футболістів, які опинилися у складі збірної: Зінченко, Бущан, Миколенко, Яремчук, Ярмоленко, Караваєв, Шапаренко, Шевченко, Сидорчук і Марлос.
У самій ямі знаходяться шведи.

"Завжди раді прислужитися!", - написав посол Швеції в Україні.

Прикол про українську збірну, скріншот: Twitter
Прикол про українську збірну, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, визначилися пари на 1/8 фіналу Євро-2020: з ким зіграє Україна, Чемпіони Світу та Європи

Як повідомляв Знай.ua, Україна програла вирішальний матч проти Австрії на Євро-2020: третє місце і шанс на вихід в 1/8

Також Знай.ua писав, Україна залишається на 1/8 фіналу Євро-2020: Іспанія і Швеція допомогли