Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 25 червня, знаменитість презентувала кліп на пісню "Малиновые губы", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка з'явилася в ролику в образі культової лиходійки Круелли Де Віль, натхненна фільмом "Круелла" 2021 року з Еммою Стоун в головній ролі.

Для однієї зі сцен зірка приміряла облягаюче латексне вбрання кольору фуксії і пухнасту накидку, демонструючи струнку фігуру. При цьому Аліна злегка змінила колір волосся, з'явившись перед камерами з яскраво-рожевими кінчиками.

Виконавиця запропонувала аудиторії оцінити її оновлений імідж і вибрати кращий знімок з семи.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дивіться #Малиновыегубы на моєму YouTube-каналі і на TV ☺

Як вам образ?)

выбирайгросу
1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣"

Фолловери не пройшли повз: "Бомба ракета 🔥❤️😍🥰💓🌟👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼", "Охх... Яка красатулька😍", " кліп супер, вже подивилася ❤️❤️❤️", " шикарна блондинка Аліна🙏 😉 😘", " образ поїдательниці сердець❤️❤️❤️", " найкрасивіша!!!❤️❤️❤️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу