Православні в своїх молитвах звертаються до святих з різними проханнями. Але одним з найбільш частих звернень є прохання про здоров'я собі і близьким.

Так, кожен віруючий може звернутися до блаженної стариці Матрони, яка прославлена в лику святих. Вона приходить нам на допомогу в наших проблемах, бідах і скорботах.

Звертатися до Матрони потрібно зі смиренням в душі, щирістю і вірою в її допомогу.

Свята Матрона
Свята Матрона

Молитва про здоров'я близьких

Блаженна Стариця Матрона Московська. Молю Тебе кохану людину (ім'я). Визволи його / її від тілесних струпів і очисти душу від накопиченої сажі. Подаруй йому / їй благодать у вигляді міцного здравіяі відпусти всі гріхи, ісовершенние досі. Хай буде воля твоя. Амінь.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Молитва блаженної Матрони про здоров'я рідних

Про блаженна мати Матроно, душею на небі перед престолом Божим майбутні, тілом же на землі спочівающі, і данною ти понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостивним твоїм оком на ни, грешния, в скорботах, болезнех і гріховних искушениих дні своя утримания, втіши нас, отчасния, зціли недуги наша лютия, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і обставин, умоли Господа нашого Ісуса Христа пробачити нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, імиже ми від юності нашея навіть до настоящаго дні і години согрешіхом, та твоїми молитвами получівше благодать і велику милість, прославимо в трійці єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Нагадаємо, раніше Молитва, яка допоможе бути хорошою дружиною: сильні слова, які повинна прочитати кожна жінка

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чудодійна молитва від тривог: врівноважить душевний стан і дасть заспокоєння

Також «Знай.иа " писав, що Рятівна молитва від усіх недуг: ці слова вселили надію в мільйони людей