Стало відомо про те, що у Львові пройшла щорічна акція "Візьми собаку на роботу". Тепер пухнасті не будуть нудьгувати вдома одні, поки господарі трудяться.

Організатори закликали установи дозволити своїм співробітникам в цей день працювати в компанії пухнастих друзів. Цього року серед зареєстрованих учасників, 45% компаній прийняли цю акцію, і ще 15 готуються ввести її в майбутньому.

У Франківську рятувальники прихистили безпритульного собаку, фото: Суспільне
У Франківську рятувальники прихистили безпритульного собаку, фото: Суспільне

Серед тих, хто долучився до акції цього року, розігруватимуть подарунки. Для цього потрібно зареєструватися, після чого опублікувати фотографія НД вихованцем на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дану акцію в Україні проводять вже в дев'ятий рік, і в перші ініціатива була проведена у Львові, в 2013 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вигул собаки, фото: скріншот з відео
Вигул собаки, фото: скріншот з відео

Кілька великих компаній підтримали ідею, в наступні роки ініціативу підтримували і в інших українських містах.

Також, цей день проводиться і в Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі і так далі. "Take your dog at work day" з'явився 22 роки тому.

Варто відзначити, що українські рятувальники також вирішили приєднатися до даної акції, і принесли з собою на службу своїх вихованців. Пост про це можна знайти на їх сторінці в соціальній мережі Facebook.

собака, фото Pxhere
собака, фото Pxhere

У ДСНС зазначають, що вони з повагою ставляться до тварин, і ніколи не залишаються осторонь, коли їм потрібна допомога. До слова, не можна не відзначити, що в деяких підрозділах ДСНС тварини живуть цілодобово, і оберігають рятувальників, або ж просто розважають.

Нагадаємо, раніше Напівмарафон 27 червня: у Львові перекриють десятки вулиць, список

Як повідомляє портал Знай Українці рятуються від палючого сонця біля води: топ кращих місць для відпочинку під Львовом влітку 2021

Також Знай писав, що Львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн