Ще у вівторок, 22 червня, у Херсоні на вулиці Кримській 16-річний хлопець стрибнув з 11-го поверху багатоповерхівки. Підліток розбився на смерть. Здавалося б, в тому, що це саме суїцид, сумнівів не було – камери відеоспостереження поблизу зафіксували, як хлопчина на самоті входить в будинок. Однак поліцейські з'ясували причину такого вчинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби управління херсонської поліції.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

З'ясувалося, в цій багатоповерхівці загиблий ніколи не жив, і прийшов сюди саме для того, щоб накласти на себе руки. І хоча передсмертної записки він не залишив, після бесіди з батьками хлопця з'ясувалося і те, чому він вирішив звести рахунки з життям.

Підліток навчався в одному з коледжів Херсона, але успіхами по частині осягнення знань явно не блищав. Сесію він також "провалив", і в навчальному закладі повідомили студенту, що його мають намір відрахувати за низькі оцінки.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Він заявив про це сім'ї, і покинув будинок, щоб більше ніколи туди не повернутися. Очевидно, причиною суїциду стало загострене сприйняття, взагалі характерне в підлітковому віці. Відрахування з коледжу хлопець сприйняв як крах всіх подальших планів на майбутнє, і вважав, що жити йому більше нема чого.

Раніше повідомляли, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом вагітна вилізла за балкон на очах у копів: "перехопили під час стрибка...".

Знай.uа писав, у Харкові хлопець впав з даху, місцеві жителі шукають причину: "TikTok?".