Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

28 червня чоловікові знаменитості, співакові Володимиру Дантесу виповнилося 33 роки. На честь радісної події Надя виставила зворушливий пост, написавши про коханого безліч теплих слів. Артистка нагадала, що разом пара вже 10 років, 6 з яких перебуває в шлюбі.

При цьому зірка зізналася, що всі ці роки ласкаво називає Володимира "кицею" і сильно радіє, що чоловік так і не кинув її через це.

Варто відзначити, що перед днем народження Дантес випустив перший сольний альбом "Твоя любимая музыка", кілька композицій в якому для нього написали дружина Надя Дорофєєва і виконавиця Jerry Heil.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Киця - саме так я називаю тебе всі ці 10 років і ти досі не кинув мене через це)

З Днем Народження Тебе мій дорогий і любий Вова @vladimirdantes

Я знаю, що зараз у тебе все тільки починається ..
Вірю в тебе. Завжди ❤️"

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань, а сам Дантес зазначив, що Надя ще ніжно називає його " Володічкою": "Спасибі, киця😂 😂 😂 ти ще собі дозволяєш "Володічка"