Надя Дорофєєва здивувала шанувальників фотографією свого чоловіка.

Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва зараз переживає свій пік популярності. З листопада минулого року, незважаючи на карантинні проблеми для шоу-бізнесу, вона виступила з сольним проектом DOROFEEVA, який підірвав українські та міжнародні чарти. Дівчина активно веде свою Instagram-сторінку, на якій підписано близько п'яти мільйонів чоловік.

Нещодавно в Instagram-сторіз вона показала свого чоловіка Володимира Дантеса. Оператор вдало зловив цей кадр, на якому чоловік втупився в одну точку. Свій пост вона підписала іронічно: "Наркоман чи що?".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, 28 червня чоловікові знаменитості, співакові Володимиру Дантесу виповнилося 33 роки. На честь радісної події Надя раніше виставляла зворушливий пост, написавши про коханого безліч теплих слів. Артистка нагадала, що разом пара вже 10 років, 6 з яких перебуває в шлюбі.

Нагадавши, Володимир Дантес заявив, що йде: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес зробив шокуючу заяву

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "порушити чоловіка...". Володимир Дантес розповів, чим займається вранці

Також "Знай.ua" писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "спасибі за емоції". Дантес і Дорофєєва прийшли на прем'єру фільму про Монатіка