Отакої! Зі столиці Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, в понеділок ввечері, 28 липня, на Москву обрушився "суперливень" гроза, град і шквалистий вітер.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Багато московських вулиць сильно затопило через що ускладнено рух транспорту. В деяких місцях впали дерева. Крім того, затоплено деякі станції метро. Через що призупинено рух на двох гілках підземки.

Злива навіть затопила магазини. За кілька годин у місті випало 70% місячної норми опадів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У різних округах Москви сильний вітер призвів до падіння майже 30 дерев, повідомило джерело в екстрених службах. З цієї ж причини обрушилася частина даху на будівлі на вулиці Правди.

Фрагменти металевого шиферу і дерев'яні перекриття впали на припарковані автомобілі, в тому числі каршерінга. Крім того, виявилися обірвані лінії електропередачі.

Попадання блискавки призвело до пожежі двоповерхової будівлі в Новій Москві, біля повороту з Варшавського шосе в селі Ясенки, розповіли тут же. Його площа склала 80 кв. метрів.

Баштовий кран впав через негоду в підмосковному Раменському, постраждалих немає, повідомили в екстрених службах. В цілому, повідомили в Гідрометцентрі РФ, погода в Москві і Підмосков'ї буде нестійкою до кінця тижня через діяльність циклону. Невеликі дощі прогнозуються щодня.

Раніше повідомляли, на голови киян обрушився град: горошини розміром з яйце.

Як повідомляв Знай.uа, спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території.

Знай.uа писав, будинки, авто і городи - під водою: сильна злива і ураган під Києвом прорвали відразу кілька дамб.