Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка починала свій шлях у програмі "Підйом" разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном, не щодня показує своїм шанувальникам кадри з донькою Євдокією.

Однак цього разу є привід. Справа в тому, що дівчинка відзначає День Народження і мама приготувала для неї ціле свято.

Про це стало відомо завдяки новим Stories Ольги Фреймут в мережі Instagram.

Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram
Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram

Телеведуча і головна "наглядачка" в шоу "Від пацанки до панянки" опублікувала відразу дві історії на яких шанувальники можуть побачити її і крихітку Євдокію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram
Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram

Помітно, що дівчинка отримала свої подарунки, навколо надувні кульки і навіть трохи захопила камера гостей. На другому фото Ольга вирішила показати свою донечку в халаті в білих тапочках і зробленою мамою зачіскою.

Це всього лише історії і шанувальники не мають можливості написати Ользі коментарі і поставити лайки.

Однак можна спробувати написати слова привітання відразу в особисті повідомлення. Можливо, що Ольга навіть зрадіє і відповість своїм найвідданішим шанувальникам. Ми можемо побажати крихітці Євдокії тільки щасливого дитинства, а мамі нових успіхів.

Раніше повідомляли, Міша Заливако показав всю правду "Холостяка": перезняли епізод з Анею Богдан.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія похизувалася неймовірним почуттям стилю з Грузії: "Дуже красиво".

Знай.uа писав, Кошовий перетворився на Монатіка перед рідними і взяв у рот равлика: "Отримую все те, що хотів сповна".