Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила пікантний знімок, зізнавшись, що давно мріяла влаштувати фотосесію в басейні. Зірка приміряла білосніжне бікіні в прозорими вставками, демонструючи фігуру після третіх пологів.

Виконавиця запропонувала аудиторії вгадати, як довго вона готувалася до зйомок: кілька днів шукала купальник, кілька годин або і зовсім кілька хвилин, поки її діти були зайняті своїми справами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Одне із завдань на літо - фотосесія в басейні ✅ як думаєте, як довго я готувалася до зйомки? Пишіть цифру в коментах👇

1️⃣ кілька днів: купила купальник, вибрала час, запросила фотографа

2️ ⃣ кілька годин: з'їздила в сусідній мол за купальником, подзвонила знайомому фотографу, він виявився, з щасливої нагоди, вільним

3️⃣ кілька хвилин: поки всі діти були зайняті своїми справами, а молодший спав, сходила в спальню, схопила купальник, а друг-фотограф по тому ж щасливому випадку з сім'єю і так відпочивав у нас на уїк-енді"

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні