Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість взяла участь у новій пікантній фотосесії, позуючи в образі Амазонки. Так, артистка приміряла міні-спідницю і топ з глибоким декольте з "хижим" леопардовим принтом, стоячи на тлі екзотичних рослин в Лагуна-Біч, Каліфорнія.

Зірка доповнила образ макіяжем з акцентом на очах і розпустила довге волосся, демонструючи засмагле тіло і пірсинг в пупку.

Шанувальники виконавиці ж почали активно обговорювати публікацію через різкі зміни в зовнішності Анни, найімовірніше, викликані ретушшю.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Expect the unexpected 🗡

(Очікуйте несподіваного 🗡)"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Амазонка🔥 🔥 🔥 🔥"," Ну красуня, чудо🔥"," 😄 😄 😄 😄 🤣 з фотошопом перебір, на себе не схожа і дзьоб як у Буратіно😂", " дофотошопила себе до стану невпізнання. це хто на фото? схожа на зірку 90х Олену Іванцову", "Аня дуже вдале фото, ще б так схуднути в РЕАЛЬНОСТІ", " Анна, просто захоплююся Вами!!🔥 🔥 🔥Яка розумниця, все у вас так класно виходить👏 👏 👏".