Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 25 червня, знаменитість презентувала кліп на пісню "Малиновые губы", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка з'явилася в ролику в образі культової лиходійки Круелли Де Віль, натхненна фільмом "Круелла" 2021 року, а також встигла приміряти кілька спокусливих образів.

Артистка виставила серію знімків, на яких з'явилася в одному зі своїх улюблених вбрань - латексній сукні кольору фуксії з масивним поясом, а також не менш яскравій шубці і туфлях-човниках на підборах.

На деяких кадрах в каруселі зірка демонструвала стрункі ноги і загадково дивилася вдалину, а також заінтригувала таємничим фотографом. Шанувальники Аліни припустили, що ним міг бути бойфренд виконавиці, актор Роман Полянський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Знали б ви хто фотограф 😅 😍

Це мої улюблені фотки з кліпу #малиновыегубы👄 💕..."

Фолловери не пройшли повз: "Полянський?", "Красиві фото ❤️❤️❤️🌞🌞🌞", "Хто б не був фотограф, але він красиво ловить момент 😍", " красуня🔥 🔥 🔥", " Барбі !🔥 🔥 🔥 ", "Аліна Божественна😍 😍 😍 😍 😍".