Як зараз складається доля однієї з головних опозиційних російських структур – Форуму вільної Росії? Подробицями в програмі «ON TARGET» з Гарі Табах ділиться один з його організаторів, колишній радник президента Росії з економічної політики Андрій Ілларіонов.

«Свобода слова – це фундамент всіх інших свобод, але зараз в цій організації з нею справа йде не дуже добре. Зокрема, було вирішено не публікувати ніякі мої тексти після того, як я висловився проти підтримки Джо Байдена, який фактично зміцнює путінський режим. Навіть моє інтерв'ю зняли з YouTube. Але ж свобода в суспільстві починається зі свободи кожної людини. Якщо в самій організації з'явилася цензура, то така організація не може побудувати вільне суспільство», - вважає гість програми.

Він також зазначив, що не брав участі та не міг брати участь в американських виборах, оскільки є громадянином Росії, а не США.

«З юридичної точки зору я не голосував. Що стосується впливу моїх текстів, то про американську політику я дійсно багато писав, але не про Дональда Трампа. Влітку і восени 2020 роки я писав про те, що відбувається в США. Я писав про те, що в країні йде громадянська війна, на вулиці вийшли банди», - говорить Андрій Ілларіонов.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він заявляв, що доклав усіх зусиль для того, щоб зробити російську економіку ринковою і вільною.

Також Ілларіонов вказав на число жертв заворушень в США.