Відома українська співачка, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, Ані Лорак зробила серйозну заяву для шанувальників на батьківщині.

Про це вона розповіла в одному зі своїх прямих ефірів в соціальній мережі Instagram, який записали шанувальники, і опублікували в соціальній мережі TikTok.

@diva_karo

Скоро... 🇺🇦❤️#diva #рек #сильнаяженщина #анилорак #рекомендации #diva #рек

♬ оригинальный звук - diva.karo.Official®

Справа в тому, що співачка часто влаштовує подібні ефіри, де з радістю відповідає на питання шанувальників, і в цей раз у неї запитали стосовно пісень рідною мовою, і у Кароліни відразу знайшлася відповідь.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як виявилося, вона вже готує свою нову пісню, яка буде українською.

"Зовсім скоро у мене буде реліз пісні українською мовою. Так що, всім моїм улюбленим шанувальникам, які чекають саме україномовні пісні, буде великий подарунок. Це буде приголомшливо красива пісня " - розповіла в ефірі співачка.

Як вона буде називатися, коли вийде, а також яка тема там буде описана, дівчина вирішила зберегти в секреті, лише заявивши, що це буде неймовірно.

Шанувальники почали гадати, що вона може бути приурочена тридцятій річниці незалежності країни, яку українці відзначатимуть вже 24 серпня. Так це чи ні, ми з вами дізнаємося вже зовсім скоро.

У Ані Лорак вже багато років не було релізів українською, хоча, з таких композицій вона починала. Через деякий час вона стала співати виключно російською, і лише кілька разів англійською. Одна з таких, до слова, принесла їй друге місце на пісенному конкурсі Євробачення, який пройшов у Сербії в 2008 році.

Також, не так давно, на Дні народженні свого друга і кума Філіпа Кіркорова вона заспівала пісню з чоловіком і Ігорем Крутим, яка називається "Пісня про рушник".

Ранiше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

Також образ Ані Лорак не сподобався фанатам.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу.