Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий фото-колаж, де порівняли схожі літні вбрання Наді і американської виконавиці Бейонсе: обидві зірки приміряли салатові міні-сукні.

При цьому красуні доповнювали стильні образи різними аксесуарами: Бейонсе з'явилася перед камерами із зеленою сумочкою і масивними золотими сережками, а також вузькими сонцезахисними окулярами, в той час як Надя красувалася сукнею з невеликими срібними сережками-кільцями і сумочкою лимонного кольору.

Аудиторії ж запропонували порівняти, кому вдалося гармонійніше подібрати "кислотний" образ для світських заходів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Здається, Бейонсе стежить за DOROFEEVA 😎

Нещодавно співачка приміряла look, який дуже нагадує вбрання української зірки.

Діліться, чий кислотний образ вам подобається більше - @beyonce чи Наді Дорофєєвої 👇"

Фолловери не пройшли повз і почали вибирати: "порівняли) де якась Бейонсе, а де Наша Надя🔥 🔥 🔥", " можна подумати вона знає хто така Дорофєєва, щоб за нею стежити!", "Дві великі різниці і кожна талановита гарна співачка, особистість, крутезні. Але на Бейонсе мені дужче подобається.", "На мою думку, у Наді стильніше, так і на фігурі її краще виглядає)", "Абсолютно два різних плаття як за фасоном, так і за кольором, тому порівнювати не має що, дівчата класні кожна по своєму😊👍".