Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтев'ю виданню Viva! Україна, а також знялася в яскравій літній фотосесії, позуючи в образі мексиканської красуні.

Так, артистка приміряла довгу напівпрозору сукню з глибоким декольте, розшиту дрібними квітами, а також зелені туфлі на невеликих підборах, доповнивши романтичне вбрання аксесуаром у вигляді масивного обруча на голові і нюдовим макіяжем.

Виконавиця відверто розповіла про бодіпозитив, прийняття себе, подорож до Мексики, видала кілька секретів краси і правил особистого життя. Наприклад, Настя заговорила про сварки з чоловіком Потапом.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Ми з Льошею, як і всі люди, теж буває сваримося, але це навіть складно назвати сваркою.

У нас є невеликі суперечки, але ми завжди намагаємося їх залагодити максимально швидко..."

Також Каменських зізналася, що Олексій - справжній романтик і часто робить сюрпризи своїй коханій.

"Можу сказати точно, що мій чоловік неймовірний романтик. В цьому мені дуже пощастило.

Він як справжній джентльмен часто запрошує мене на побачення. І буває таке, що організовує їх навіть в інших країнах.

Один з останніх таких сюрпризів був у Мексиці.

Він таємно через моїх менеджерів виманив мене на студію звукозапису, хоча я думала, що ми їдемо на інтерв'ю..."