Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль має чималу аудиторію шанувальників. Тому зірка часто тішить їх новими хітами та відеороботами. Так, нещодавно вона випустила кліп на пісню "Красиво".
До того ж останнім часом Тіна Кароль часто дає інтерв'ю різноманітним телеканалам, youtube-каналам чи журналам. Так, цього разу після чергового інтерв'ю у мережі ТікТок з'явилося потішне відео, де Кароль кумедно обмовилась. Вона замість слова "бойкот" сказала "в**банкот".

Тіна Кароль, скріншот із відео
Тіна Кароль, скріншот із відео

"Морозиво? Я оголошую морозиву в**банкот. Бойкот. Банконот", - так Тіна Кароль обмовилась в одному з інтерв'ю.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таку обмовку Тини Кароль та приянлися коментувати її у мережі ТікТок. Деякі іронічно відмітили, що тепер знають, що з котом зірки.

"Коту за що?", "Тепер ми знаємо де твій кіт", "бідний кіт", "Ага", - такі коментарі залишили користувачі мережі від відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

@tinakaroltina

-Я объявляю мороженому ВЫЕБАНКОТ🤌🏻🙂 #тинакароль #фантина #fy #fypシ

♬ original sound - Tina Karol

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату