Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І якщо зовсім недавно чоловік зважився показати себе повністю голим, коли присів і закрив свою гідність ногою, пародіюючи персонажа невідомого фільму дев'яностих років минулого століття.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

То зараз Надя Дорофєєва знову опинилася на сцені і зізналася, що не знає, як жити без концертів і емоцій українців. Адже карантин в нашій країні тільки посилив любов виконавиці до музичної атмосфери на заходах.

"Не знаю як жити без сцени і Ваших емоцій. Ще більше показав мені як сильно я люблю концертну атмосферу, ваші посмішки і танці", - пише співачка в публікації.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

"Ми не знаємо як жити без такої офігенної співачки! Любимо❤️", "Можна дивитися вічно як ти танцюєш🔥 дуже заворожує)", "Надюш, це дуже видно по тобі🙌❤️ Сцена, танці - це моє, воно завжди з тобою!", "Надь ты відмітила Херсон, это вроде Николаев😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, Дорофєєва у крихітному бікіні видала рецепт вечері для ледачих: "Готова продати душу"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес опинився в обіймах красеня-бороданя: полоскотав вусиками

Знай.ua писав, голого Дантеса вдарила блискавка, а Дорофєєвій смішно