Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує радувати своїх фанатів і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу артист разом з легендарною актрисою Адою Роговцевою вирішив підтримати українську збірну перед поєдинком зі збірною Англії.

"Хлопці, ми з вами @uafukraine ⚽️🇺🇦✊ми віримо у вас, ви наші зірки, які сьогодні зійшлись в сузір‘я ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!", - підписав відео артист.

"Красива жінка", "класна Ада Роговцева", а Англію ми сьогодні порвемо і прорвемося!!! ✌️🇺🇦👍👍👍", "Красиві!!!Героям слава!!!!!", "Здоров'я міцного вам ! Вболіваємо за наших!", "Нехай наші хлопці переможуть", " така красива жінка.❤ ️ ", "Я подумав що це Королева Єлизавета 2", " завжди і Навіки слава Україні!", "Тільки після того, як надів окуляри побачив, що допустив помилку! Красуня наша Ада Роговцева! 😍 ", "Вперед Україна Вперед Леви ми з Вами завжди разом😍", - писали в коментарях українці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні, 3 липня, збірна України зіграє зі збірною Англії. Початок матчу розпочнеться о 22: 00 за київським часом.

Нагадаємо, раніше Дзідзьо на задньому сидінні з прекрасною блондинкою втілив давню мрію: "життя чекав..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дзідзьо несамовито підтримав українську збірну перед поєдинком зі Швецією на Євро-2020

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо після розлучення зі Slavia опинився в обіймах учасниці "Танців з зірками" Холоденко: "ти прекрасна"