У наступному році випускників шкіл зобов'яжуть здавати тести з чотирьох предметів.

Про це розповів директор Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко в інтерв'ю порталу ZN.ua.

Так, українські випускники в 2022 році повинні будуть здати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з 4 предметів: української мови, математики, історії України або іноземної мови і ще з одного предмета на вибір.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

"Вже є наказ про ЗНО-2022... Це буде обов'язково ДПА у формі ЗНО з чотирьох предметів: Українська мова, математика, Історія України або іноземна мова, а також четвертий предмет за вибором",- розповів Валерій Бойко..

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Максимально абітурієнти можуть скласти максимум п'ять тестів ЗНО.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Нагадаємо, раніше Одразу двоє випускників зі Львова претендують на 100 тисяч премії від Ради - ЗНО на 200. Відразу два абітурієнти з Львівської області претендують на премію в 100 тисяч гривень від парламенту.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Карантинне ЗНО-2021: більше 30% абітурієнтів не склали головні предмети, Міносвіти заявило про катастрофу. Навіть представники Міносвіти констатують "катастрофу", і це в рік математики

Також «Знай.иа " писав, що Львівські школярі склали ЗНО на 200 балів та розкрили секрети підготовки: "Можна без репетитора". Львівські випускники розповіли, як змогли скласти ЗНО з англійської мови на 200 балів.