Всесвітньо відома акторка, яка стала популярною завдяки культовому серіалі дев'яностих і нульових "Зачаровані", Алісса Мілано розповіла про залежність.

На своїй сторінці в одній з соціальний вона вирішила поділитися проблемами, з якими їй довелося зіткнутися. Аліссе Мілано зараз 48 років, і вона тривалий час бореться з серйозним захворюванням. У актриси психічний розлад.

Щодня жінці потрібно приймати медичні препарати від панічних розладів. Все для того, щоб повністю функціонувати.

"У мене тривожність, складний посттравматичний стрес, тому я приймаю ліки" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вирішила розповісти про це зірка "Зачарованих", після того, як в мережі почали її труїти. Користувачі залишали їй масу коментарів стосовно прийому таблеток.

На даний момент вона буде намагатися боротися із залежністю від ліків, так як вважає, що прийшов час. Раніше дівчина так змогла відмовитися від ботокса.

При цьому, не можна не відзначити, що ще у ряду зірок серіалу "Зачаровані" також проблеми зі здоров'ям. Наприклад, у 2015 році у Шоннен Доерті був виявлений рак молочної залози, а в 2005 році Роуз МакГоуен потрапила в ДТП, і це сильно змінило її зовнішність.

"Чи можемо ми спробувати піти від легковажного використання мови, властивої психічному здоров'ю, використовуючи його в якості опису або образ?"- підписала акторка публікацію в Instagram.

Нагадаємо, співачка Міка Ньютон вперше підтвердила свою онкологію:"операція за операцією".

Як повідомляв портал Знай.ua, американська актриса Алісса Мілано, відома своєю роллю в серіалі "Всі жінки відьми" ("зачаровані"), перехворіла коронавірусом.

Також портал Знай.ua писав, що "Великий Лебовскі" повертається:" Чувак " Джефф Бріджес заінтригував фанатів.