Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість поділилася провокаційним знімком, на якому позувала біля водойми і зелених дерев, примірявши білосніжний брючний костюм з яскраво-синім квітковим принтом.

Так, артистка приспустила штани, і, залишившись лише в трусах навмисне видула живіт, нібито імітуючи вагітність. Зірка зазначила, що так і народжуються сенсації, а також пожартувала, що збирається купити "тест на жир".

Варто відзначити. що Слава - мама двох дітей, сина Леона і доньки Лаури від колишнього чоловіка, пластичного хірурга Едгара Камінського. Незважаючи на те, що пара розлучилася ще в 2019 році, екс-подружжя виховує малюків разом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чергова сенсація 😳🙈 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼

Піду куплю тест на жир, хоча і так все очевидно ☺"

Пізніше Камінська виставила ще один пост, присвячений всім недоброзичливцям.

"...Вийде запам'ятати) запам'ятовуйте !

Публічна людина - не психіатр !!!

Публічність не зобов'язує вислуховувати "вашу думку"!!!

Це моя сторінка і я маю право викладати все , що дозволяє товариство Instagram, навіть якщо вам це не подобається !

Відпишіться !

Не перекладайте з хворої на здорову !

Поважайте в першу чергу себе !..."