Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве селфі з чоловіком, продюсером і репером Потапом, відправившись на прогулянку по центру Києва.

Так, артистка раділа сонячному літньому дню, примірявши яскраво-червону сорочку-оверсайз в чорну смужку і міні-топ, доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами, а також клатчем на ланцюжку через плече.

Зірка грайливо висунула язик і посміхалася на камеру, поки коханий стояв поруч. При цьому виконавиця поцікавилася у аудиторії, як їй краще підписати милий сімейний знімок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як підписати фото?

@realpotap 🤪"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Настя" Язиката хвеська"😄", ""яке їхало - таке здибало"😂 😂 😂 😂", " малюки😍❤️"," прихильниця фоткається з Потапом😂 😂 😂 😂", "підпишіть найкраща пара", " стиль собачки😂", "шолодкі🤤🤤🤤🤤🥰😍🤩❤❣", "Я стою в футболці з Божою Матір'ю, а під ручкою Настя, Лавін ю", "любов зводить з розуму😋 🥰".