Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

1 липня знаменитість презентувала кліп на свій хіт "Красиво", яким інтригувала довгий час. Так, дії ролика розгортаються в ліфті, де артистка влаштувала справжній запальний стриптиз, танцюючи на стінах і навіть стелі, поступово знімаючи з себе одяг до напівпрозорого боді чорного кольору.

Зірка запропонувала численним шанувальникам взяти участь в челленджі, де потрібно креативно станцювати під хіт Кароль, проте найбільш винахідливими на думку аудиторії виконавиці виявилися їх зі співаком Даном Баланом спільні фанати, які вірять в роман артистів.

Веселе відео з'явилося на офіційному фан-акаунті Тіни, де Балан нібито опинився в ліфті за допомогою одного з відеоредакторів і влаштував там танці в брючному костюмі і білосніжній сорочці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А ми продовжуємо наш тренд

challengeКРАСИВО 🔥 🔥 🔥 "

Фолловери не пройшли повз: "закривайте тренд, краще вже не буде", "Вибачте, але це поки найкраща робота 🔥 😍 💜 вогонь", "Дан Переплюнув всіх...автору респект!!!👏 👏 👏 🎉 ", "геніально! треба б ще туди ж Тіну, удвох веселіше Ж Ж😂 🔥".