Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать більше 1,8 мільйонів чоловік, і зовсім недавно на акаунті офіційного фан-клубу виконавиці з'явилася публікація з інформацією про потрапляння на перше місце в iTunes Росія.

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina/
Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina/

Це після того, як композиції Кароль були помічені в Stories багатьох зірок шоу-бізнесу з РФ, в якості рекламних публікацій. Наприклад, фрагмент з кліпу Тіни з'являвся у Анастасії Івлєєвої з "Орла і Решки". А зараз артистка запрошує українців приходити на популярний фестиваль Atlas Weekend, на якому вона виступатиме в понеділок і вівторок.

"Камон, приходь! Чекаю тебе сьогодні і завтра на головній сцені @atlasweekend. Буде Скандально Красиво", - пише вона.

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Сподіваюся, біля атласу чергуватимуть швидкі, бо після твого виступу, відчуваю, поляже добра половина публіки🛐 🔥", "Неймовірна🔥, удачі на виступі сьогодні і завтра♥♥️", "Тіночка, удачі - сяй, світи, надихай, дивуй! 🙌 🔥 🔥 🔥Чекаємо з нетерпінням, завжди поруч! ❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, 12-річний син Тіни Кароль зворушив матусю чоловічим вчинком: "Я дуже пишаюся"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль обмовилася на інтерв'ю і розсмішила мережу: "Бідний кіт"

Знай.ua писав, Тіна Кароль озброївшись кульками підтримала збірну України перед матчем на Євро-2020: "Англія, давай досвіданья"