Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила відео, на якому різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе і відповіла на його образи, які він адресував Олі в інтерв'ю з Ксенією Собчак.

"Я пам'ятаю її (Олю Полякову). Вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавець, мені здається. Я пам'ятаю, що Ольга Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв", - заявив артист.

"Член партії "Єдина Росія" Валерій Меладзе в інтерв'ю Собчак назвав мене не виконавцем, а фріком в купальнику і в короні. Довелося надіти купальник, а корону зняти, щоб задати йому кілька питань.",- повідомила зірка.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також, вона повідомляла раніше, що відомий продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй інтим. Таким чином артистка вирішила підтримати співачку Ані Лорак, яка нещодавно в шоу "Доля людини" натякнула на харасмент з боку продюсера.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.