Цього року шлюбу Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе виповнюється 6 років. Тому, пропонуємо згадати про те, як зав'язувалися відносини, і чи стала жінка причиною розлучення чоловіка.

Почнемо з того, що у кожного зі знаменитостей вже були відносини до цього. Віра народила в 2001 році дочку Соню, і батьком став Віталій Войченко. Вони кілька років прожили в цивільному шлюбі, після чого прийняли рішення розлучитися.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Вже в листопаді 2006 року Віра Брежнєва вийшла заміж за українського бізнесмена Михайла Кіпермана, взявши його прізвище. У 2009 році народилася дочка Сара, і ще через три роки вони прийняли рішення розлучитися.

Після цього ЗМІ почали говорити про роман з режисером Марюсом Вайсбергом, але, це так і не підтвердилося.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Першою ж дружиною Костянтина Меладзе стала Яна Сум. Вони пробули разом 19 років, і виростили трьох дітей-дочка Аліса, Лія, а також син Валерій, який, на жаль, страждає такою недугою як аутизм.

Влітку 2013 року вони прийняли рішення розлучитися, і вже через рік жінка вийшла заміж знову, за українського бізнесмена. У шлюбі вона відкрила центр АВА-терапії по роботі з аутистами, щоб надавати допомогу як своїй дитині, так і іншим дітям з подібними проблемами.

Чутки про відносини віри і Костянтина ходили кілька років, при цьому, ніхто ніяк це не коментував. У 2015 році пара зіграла весілля в Італії, про яку не знали ні друзі, ні близькі.

Весілля артистів, фото: ТСН
Весілля артистів, фото: ТСН

В одному з інтерв'ю він розповідав, що любов до Віри Брежнєвої з'явилася не відразу, і він не вірить в любов з першого погляду.

Тільки в останні кілька років все переросло в прихильність. До 45 років у нього на першому місці була робота, і сімейне життя явно не для нього, незважаючи на практично двадцятирічний шлюб.

У жовтні 2015 року вони були в Італії, де скромно розписалися в мерії, яка розташовувалася поруч з готелем.

Удвох вони посиділи в ресторані поруч з морем, і провели ще два дні разом на узбережжі.

У Мережу пізніше просочився знімок від папараці, після якого Їхні стосунки офіційно розкрилися. Приховувати вже більше не було сенсу, і їх почали помічати разом.

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом.