Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка показала кумедне відео, відправившись з подругою, продюсеркою Світланою Легкою на відпочинок в Аталью, Туреччина. Зірки вирішили креативно потанцювати під трек M&A feat. Бетсі "Сімпл дімпл, поп іт", який вже встиг стати вірусним.

Подруги позували в золотому і смугастому чорно-білому бікіні відповідно, демонструючи стрункі фігури, над якими наполегливо працюють. При цьому на приспіві вони почали різко підстрибувати по черзі, піднімаючи вгору руки і ноги.

@polyakova_olya

Симпл димпл или поп ит? #хочуврек

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
♬ چشجش - ПЕТЬКА ЗАРАЗИТ ЭТОТ МИР

"Сімпл Дімпл або поп ІТ?"

Варто відзначити, що раніше Ольга зі Світланою позували на пляжі серед золотого пісочка і блакитної води, приймаючи пікантні пози. Сама ж Полякова зазначила, що дуже радіє їхній дружбі.

"Класно коли у тебе є подружка!

А у вас є подружки??? Напишіть історію відпустки з подругою!

Обіцяю нікому не розповісти 😂 😂 😂 "