Сьогодні ми з вами згадаємо одну з найпопулярніших пар в українському шоу-бізнесі, які близько десяти років приховували свої стосунки. Зараз, вони щасливі разом, і можуть вільно з'являтися на людях.

Йдеться звичайно ж про Потапа і Насті. Їхні стосунки з самого початку складалися складно. Вони почали виступати дуетом, і з самого початку не злюбили один одного. Вони почали сваритися, і будувати своє особисте життя з іншими людьми.

Потап і Настя, фото: вільне джерело
Потап і Настя, фото: вільне джерело

Потап був одружений на Ірині Горовій, та й у Насті залицяльників вистачало. Через деякий час у дуету пішли справи вгору, вони стали одними з найпопулярніших артистів в Україні та країнах СНД. Та й відносини стали краще.

Далі Потап розлучається, і у Насті не було молодої людини, і колеги по сцені закохалися в один одного.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потап і Настя, фото: вільне джерело
Потап і Настя, фото: вільне джерело

Перші чутки з'явилися в 2013 році, коли папараці зняли їх під час відпочинку на Кубі, і на кадрах люди обіймалися і цілувалися. Чоловік з жінкою спочатку ніяк не коментували це, але потім, Настя сказала, що була у відпустці одна.

Цілих 10 років вони не наважувалися розповісти всім про свою пару, так як боялися, що громадськість їх засудить. Більш того, навіть коли вже була призначена дата весілля, розкриватися вони не поспішали.

Про все стало відомо фанатам лише в середині травня 2019 року, коли Олексій і Анастасія офіційно стали подружжям, і зіграли пишне весілля.

Зараз вони насолоджуються один одним, і проводять разом якомога більше часу. Зокрема, їм у цьому допоміг карантин, який зупинив концертну діяльність на деякий час.

Зараз шанувальники з нетерпінням чекають новини, коли пара оголосить про довгоочікуване поповнення.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.