Чоловік української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішив видати численним шанувальникам апетитний рецепт італійської кухні, приготувавши ньоккі з сиром і волоським горіхом.

Так, артист зізнався, що страва може запросто перенести вас в П'ємонт, наприклад, і для подорожі навіть не знадобиться купувати квитки і бронювати дорогі готелі.

До слова, ньоккі - це по суті маленькі італійські галушки, для приготування яких використовують пшеничне борошно, яйця, манну крупу, картоплю, сир.

Для страви, приготування якої Володимир демонструє на відео, знадобляться: заздалегідь зліплені ньоккі, сир Фонтана, мускатний горіх, волоський горіх, вершки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"По-перше, щоб опинитися в Італії, не потрібно купувати квитки, і бронювати дорогі готелі.

По-друге, щоб круто готувати, не потрібно відкривати ресторан))) можна просто глянути це відео😂...

... Записуйте інгредієнти для справжньої подорожі в П'ємонт:
- ньоккі
- сир фонтану
- мускатний горіх
— волоський горіх
— вершки

А рецепт? Рецепт дивіться на відео, буду я вам тут писати, зовсім облінилися)))"

Ньоккі, скріншот youtube.com