Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила знімок з фотосесії на природі, примірявши вбрання бежевого кольору з глибоким декольте і відкритими плечима. Так, артистка засвітила струнку фігуру і татуювання на тілі, загадково дивлячись вдалину.

Мама трьох дітей згадала важкі моменти свого життя, коли була фактично на межі, боялася зробити невірний крок.

Зірка вирішила підтримати всіх, хто знаходиться в такому стані зараз або коли-небудь відчував подібне: виконавиця запевнила, що не існує ситуацій, з яких неможливо вийти, кожна людина гідна любові. Анастасія також видала, що деякі татуювання на її тілі приховують "страшні таємниці".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чи були ви на межі? Я, так.

І я знаю, що таке, коли ось-ось здається, що ти зробиш той самий невірний крок, який забере у тебе все. У тому числі і твоє життя.

У нас не прийнято про це говорити. Вважається, що всі ми пукаємо веселкою і живемо в Утопії. Але, немає цієї утопії...

...У мене було багато складних періодів у житті: від боротьби до суцільного безсилля! Деякі тату на моєму тілі приховують страшні таємниці. Інші події залишилися тільки рубцями на серці.

Я знаю ціну щастя. І мені хочеться сказати, що всі грані можна переступити і пережити!

І точно знаю, що кожен гідний любові!!!

Ніколи не думайте зворотне ♪"