Знаменитий гравець зробив прогноз щодо матчу півфіналу Євро-2020, який відбудеться 7 липня.

Йдеться про легендарного воротаря збірної Данії і "Манчестер Юнайтед" Петері Щмейхелі. П'ятдесяти семирічний футболіст висловився про майбутній матч. За його словами, головним фаворитом на вихід у фінал є збірна Данії.

За його словами, обидві команди грають у схожому стилі, мають креативних гравців. При цьому, за словами Шмейхеля, сили двох збірних рівні.

Україна-Англія, Євро-2020
Україна-Англія, Євро-2020

[quote author=""] вони гнучкі, команди дуже чітко діють в обороні і середньої лінії. І Англія, і Данія мають на флангах креативних гравців, що створюють моменти. Я дійсно вважаю сили команд рівними, незважаючи на думку англійських журналістів. Багато що залежить від того, як складеться для команд саме цей день, - розповів він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначимо, сьогодні, в середу, 7 липня відбудеться другий матч півфіналу Чемпіонату Європи з футболу, Англія зіграє проти Данії.

Англійська збірна єдина на чемпіонаті, яка не пропустила жодного голу. Данцям же пощастило вийти в 1/8, вони були на межі вильоту.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Шевченко вселив віру в збірну Італії перед фіналом Євро-2020. Український тренер також привітав італійських футболістів з виходом у фінал даного турніру.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Також "Знай.uа" писав, Перший гол! Зінченко розстріляв ворота Швеції-Україна, вперед. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи