Антоніна Матвієнко показала особливі стосунки в їхній родині з Арсеном Мірзояном.

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна регулярно ділиться різними фотографіями і відеозаписами з її життя.

На цей раз в сторіз Тоні Матвієнко у соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 92 тисячі читачів, вона показала відео з відео з шоу "Співають всі". Антоніна сидить в журі даної передачі і показує, чим в цей момент займається її чоловік.

Арсен Мірзоян в цей момент, ймовірно, готує вечерю, так як на фото показано приготування різних продуктів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Ось це любов і турбота", - розповіла Матвієнко.

Відзначимо, що шоу" Співають всі", згідно з його британським форматом, налічує 6 випусків – 5 відборів і фінал, в якому за перемогу борються 10 учасників – по двоє кращих з кожного випуску. В українській версії буде 8 епізодів, а у фіналі зійдуться аж 14 виконавців.

Вирішувати долю вокалістів буде грандіозне журі з 100 українських зірок. Завдання учасника-виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і почали підспівувати.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг