Ольга Полякова вирішила порадувати шанувальників фотографією з відпочинку, проте вони звернули увагу на її ноги. Знімок з'явився на її офіційній сторінці Instagram.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік.

7 липня Оля Полякова опублікувала фотографію на тлі фонтану. На даний момент знаменитість відпочиває в Туреччині і добре себе почуває.

[quote author=«»] це була незабутня відпустка в "італійському" готелі, потопаючому в ідеально доглянутому ботанічному саду, але в Туреччині! Шикарне місце для таких знімків, - написала вона.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Однак пильні користувачі Instagram звернули в першу чергу на ноги жінки. Занадто великий їх розмір виявився непрямим доказом того, що Полякова користується фотошопом.

Краса ... а розмір стопи? 41?😮"; "Не зловживайте, так сильно, фотошопом. Ну, Оля ! У вас же і так класна фігура... А тут ці пальці на ногах довгі, ніж на руках ...ну навіщо😭"; "Пальці на ногах...., як на руках!Як таке може бути?"; "Ого, 45-ый розмір
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг