Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила серію зворушливих знімків, влаштувавши фотосесію на свято Івана Купала 7 липня.

Так, дівчина приміряла міні-топ бежевого кольору, білосніжні шорти і накидку з довгим рукавом, не забувши і про масивний вінок з польових квітів. Зірка позувала на тлі водойми та помаранчевого заходу сонця, демонструючи струнку фігуру.

Лілія згадала, як ще в школі зіграла роль мавки, отримавши безліч компліментів після вистави.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У випускному класі я грала Лісову Мавку у шкільній виставі.

І пам’ятаю що всі були у повному захваті 🥰від мого перевтілення.🙈 А після вистави я почула безліч привітань і компліментів.

Наче це було вчора. Чарівні часи…♥️

Здається, мені пасує цей образ.🥳
Дівчата, сьогодні магічна ніч Івана Купала.😉

Отже гайда загадувати собі судженого.🥰
В мене вийшло, вийде і у вас!..🤪😂🙈

По традиції - яке фото подобається більше?
1,2,3?"

instagram.com/liliya_yama/