Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливе відео.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила кліп маленької шанувальниці з України, дівчинки на ім'я Кіра, яка спеціально вивчила румунську мову, щоб виконати її пісню "O singura iubire".

На початку відеороботи дівчинка їде на задньому сидінні автомобіля і дивиться уривок виступу Людмили на шоу "Голос країни 10", де мама Дана співала композицію для нього і Тіни Кароль, завершуючи свій виступ ще й народною піснею "Горіла сосна, палала", яку прийнято виконувати на весіллях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Подарунок з України !!! ❤️🙏

Мене дуже обрадувала маленька фанатка з України !!! Кіра вивчила румунську, щоб співати мою пісню ... що може бути красивіше !!!

Мила Кіра, спасибі тобі за цей чудовий подарунок, обіймаю тебе і нехай твій талант приведе тебе до вершин успіху !!! ❤️🙏"