Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Якось нещодавно виконавиця відпочивала в Одесі, звідки виставила безліч знімків в купальнику, будучи на пляжі і під сонечком.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

Вона отримувала задоволення від перегляду матчу збірної України проти Швеції, коли у неї з'явився вихідний, а зараз відповіла на здогади користувачів, щодо їх ймовірного розставання з актором Романом Полянським.
Хтось із фанатів співачки попросив уточнити її, чи правда це.

"Шо? Ми з @roman_polianskiy такого не чули)) Роман Володимирович взагалі засмутився, прочитавши цей коментар, тому що його ім'я написали з маленької літери😜", - пише Аліна Гросу в Instagram Stories.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

А зовсім недавно вона опублікувала кілька фотографій з милим далматинцем, якого завели на тлі дуже сильної алергії Аліни на собак. У неї відразу тече ніс, сверблять очі і набрякає горло. Тому Гросу навіть на руки песика не може взяти.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Загалом, на сімейній раді ми вирішили знайти хорошу, добру сім'ю (бажано з будинком, так як Девіль виростить великим, розумним і дуже рухливим собакою) і безоплатно віддати з усією любов'ю", - заявляє вона.

Нагадаємо, Аліна Гросу виставила напоказ своє тіло, оцінка не забарилася: "Треба працювати"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу зізналася, чи можливо "домовитися" з членами журі "Співають всі": "По правді..."

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу показала всі свої пікантні образи в одному відео: від черниці до Круелли