Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео-селфі з салону автомобіля, показавши, як проводить один з спекотних літніх днів.

Так, красуня вирішила не переодягатися для поїздки на своєму спорткарі, примірявши лише яскраво-помаранчеве міні-бікіні і клатч із золотим ланцюжком. Дівчина розпустила довге світле волосся, доповнивши "пляжний" образ макіяжем зі стрілками на повіках.

При це зірка грайливо висовувала язик і посміхалася на камеру, не забуваючи демонструвати напівоголені груди.

instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

instagram.com/lacikaysomers/

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.