Лілія Ребрик - не тільки популярна телеведуча, а й акторка театру і кіно. У звичайному житті вона кохана дружина та щаслива матуся двох донечок. Окрім цього вона активно веде свою сторінку у соціальній мережі в Instagram. Регулярно виставляє там відео та фото своєї родини. Сьогодні, вона порадувала своїх підписників новими зворушливими світлинами до Дня родини.

На фото Ребрик позує із чоловіком та доньками у білій сорочці та окулярах. Її чоловік та діти також одягнені в біле. Світлини зроблені під час прогулянки на катері. Чоловік Андрій Дикий, міцно обіймав красуню дружину, а донечки ніжно цілували матусю.

«В когось «мої роки - моє багатство», а в мене: «моя сім’я - моє багатство» - написала Лілія Ребрик під фото.

Нагадаємо, телеведуча і актриса Лілія Ребрик вийшла заміж за відомого танцюриста Андрія Дикого у 2011 році, із яким познайомилася на проекті «Танці з зірками». Про роман із Андрієм Лілія раніше не говорила, а на всі питання про особисте життя лише відповідала, що щаслива. Але згодом, про кохання ведучої та хореографа дізналася вся країна, адже їхнє весілля показали в прямому ефірі фіналу шоу «Танцюють всі!-4».

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Уже через рік пара вперше стала батьками дівчинки Діани. А у 2018-му у подружжя народилась друга донечка Поліна.

Окрім цього, Лілія все життя присвячує роботі - була ведучою Прогнозу погоди на телеканалі СТБ, а в 2009 році — програми «Неймовірні історії кохання». У 2008—2016 роках — ведуча талант-шоу «Танцюють всі!». А зараз — актриса головного комедійного серіалу країни — «Папаньки»!

Нагадаємо, Лілія Ребрик в ніч Івана Купала заплела вінок і почала роздавати поцілунки: "Все попереду..."

Як повідомляв Знай.uа,Лілія Ребрик пошкодила ногу, Андрію Дикому довелося нести кохану на руках: "Два тижні на знеболювальних"

Знай.uа писав Лілія Ребрик поділилася рецептом улюбленого літнього десерту: "Лікар прописав"