Олена Зеленська терміново звернулася до українців у розпал відпусток: на узбережжі Чорного моря будуть великі зміни

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про новий проект, який влада підготувала спеціально для українців. Історичні пам'ятки Чорноморського узбережжя стануть ще доступнішими для українців. Справа в тому, що в розпал туристичного сезону був запущений перший аудіогід українською мовою в Болгарії. Почути рідну мову українці зможуть в Археологічному музеї в місті Несебрі.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Аліна Гросу відповіла на чутки про розставання з Романом Полянським: "Володимирович засмутився"

Зараз Аліна Гросу відповіла на припущення користувачів, щодо їх ймовірного розставання з актором Романом Полянським. Хтось із фанатів співачки попросив уточнити її, чи правда це. "Шо? Ми з @roman_polianskiy такого не чули)) Роман Володимирович взагалі засмутився, прочитавши цей коментар, тому що його ім'я написали з маленької літери😜", - пише Аліна Гросу в Instagram Stories.

Філіп Кіркоров втратив друга, який "одружив" його на Аллі Пугачовій: "Не стало тебе, мій найкращий"

Філіп Кіркоров поділився черговою втратою в його житті, адже помер його перший і кращий директор Гена Руссу. Філіп зізнався, що чоловік був йому вірним другом і соратником, який повірив у нього, коли сходження Кіркорова на музичний Олімп тільки починалося.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Можна відпочити? Українським татам пояснили, що робити два тижні, коли народила дружина

Для всіх українців, які готуються до появи дитини в сім'ї, з'явилися важливі новини. Громадянам нагадали, що в середу, 7 липня, Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання 14-денної відпустки при народженні дитини для чоловіків та інших членів сім'ї.

Чоловічий декрет, скріншот: Youtube
Чоловічий декрет, скріншот: Youtube

Укрпошта доставила клієнту розбиту посилку, не звернувши уваги на коробку: "Безсовісне ставлення"

Українці продовжують скаржитися на жахливий сервіс комапанії "Укрпошта". Цього разу клієнту розбили вміст посилки. Чоловік виявив, що посилка приїхала розбитою ще на відділенні "Укрпошти". Працівники пошти відмовилися складати акт про пошкодження мотивуючи тим, що огляд заборонений.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео