Стало відомо про те, що головний редактор жіночого інформаційного інтернет-видання Clutch.ua вирушила на Канський кінофестиваль. Єдиний жіночий сайт країни, якому це вдалося.

Відкриття пройшло у вівторок, 6 липня, і це перший захід подібного плану після тривалої перерви через пандемію. На червоній доріжці можна зустріти таких світових зірок як Белла Хадід, Джессіка Честейн, Енді Макдауелл, і серед них головний редактор інформаційного порталу Clutch.ua Юлія Буговська, яка вирушила разом зі своєю колегою на узбережжя Франції.

Про це стало відомо завдяки публікації Юлії Буговської в соціальній мережі Instagram.

Також, жінка взяла з собою одну з журналісток видання, адже, це надихне її надалі на продуктивну роботу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Складні круті цікаві відрядження, нова робоча обстановка і сотні знайомств за лічені дні - неймовірно розвивають людину. Моя мета-не тільки самій розвиватися, а й співпрацювати з людьми, які не стоять на одному місці" - сказано в повідомленні головреда, яка розповіла про свій внесок у редакцію.

Також, Юлія поділилася, що вже в серпні інша журналістка відправиться на Одеський кінофестиваль, а на осінь і зиму вже є грандіозні плани, які жінка вирішила поки що не озвучувати, щоб зберегти інтригу.

Нагадаємо, інтимне фото Кім Кардашьян з'явилося на фасаді хмарочоса.

Як повідомляв Знай.uа, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Також Знай.uа писав, що молодша зірка "клону" Джованна Антонеллі закохала в себе півсвіту.